Ochrana osobních údajů a Cookies

Ochrana osobních údajů a Cookies

Všechny zásady se vztahují na dodržování práva na soukromí z hlediska ochrany osobních údajů v souvislosti s těmito webovými stránkami provozovanými Miloš Kepka (dále jen “provozovatel”). Nepřebírám však odpovědnost za obsah a uplatňování ochrany soukromí na jiných webových stránkách, na které se dostanete prostřednictvím odkazů na mých stránkách.

Všeobecná pravidla

Vaše právo na soukromí provozovatel plně respektuje a neshromažďuje o Vás žádné osobní údaje, pokud jste k tomu nedal(a) prokazatelný souhlas dobrovolně prostřednictvím webového formuláře, nebo e-mailu, kde je jasný účel předání osobních údajů za určitým účelem. Bez Vašeho souhlasu nebudou osobní údaje zpřístupněna, ani předána třetí straně žádná Vámi uvedené informace.
Při zpracování osobních údajů je dbáno na dodržení nejpřísnějších norem důvěrnosti a zabezpečení v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Poskytovatel našeho internetového připojení může zaznamenávat údaje na vlastní zodpovědnost a je v tomto směru vázán na předpisy o důvěryhodnosti a nesmí o návštěvnících webových stránek zveřejnit, ani jinak zpřístupnit technické informace, pokud mu zpřístupnění informací neukládá zákon.

Cookie

Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka ukládá ve Vašem prohlížeči. Zaznamenává informace o Vaší návštěvě, preferovaná nastavení stránky, výběr jazyka, sledování počtu návštěvníků, k výběru vhodných reklamních prvků a t.d. Za pomoci těchto informací pro je pro Vás pocházení stránek plynulejší a pro Vás příjemnější. Soubory cookie jsou při procházení webových stránek důležité, bez nich by každá návštěva webu bylo mnohem složitější.

Změny

Jakékoliv změny zásad k ochraně soukromí budou uvedeny na této stránce.

Ochrana soukromí a smluvní podmínky Google

http://www.google.com/intl/cs/policies/

Kdo nesouhlasí s víše uvedenými podmínkami, opusťte prosím naše stránky a v prohlížeči si vymažte cookies!

Pro správnou a plnou funkčnost webu používáme cookie. Další informace

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close